Endrédi Antikvitás - Endrédi Design

Az Endrédi Design korábban Endrédi Antikvitás néven működött. Névváltásunkat az indokolta, hogy már nemcsak antik bútorok értékesítésével foglalkozunk, hanem egy új irányvonal meghonosítását szeretnénk elérni a magyar piacon: kézzel festett antik bútorainkon egyedi motívumok, tájképek, portrék kapnak helyet.

Endrédi Noémi

Endrédi Noémi
alapító

A meglepő társítások a színhasználatban is jellemzőek: nem félünk pinkre festeni egy komódot, vagy egy régi rádiót. Filozófiánk, hogy szembemenjünk a tömeggyártással, és újra előtérbe helyezzük a kézzel készített bútorok szeretetét. Hisszük, hogy az antik és vintage bútorok egy új esztétikai esélyt adnak a mai, modern enteriőrök sikeréhez. Célunk, hogy az általunk gondosan kezelt gyűjtemény minden egyes darabja megtalálja gazdáját.

 

A bútorok minőségéről, kivitelezésük tökéletességéről az olasz ICLA felületkezelő anyagok, festékek gondoskodnak, valamint azok a képző- és iparművészek, akik a bútorok díszítését végzik.

 

Új honlapunkon megtekinthető az aktuális választék antik, dizájn, kézzel festett és loft bútorok kategóriában, tevékenységünk unikuma azonban az, hogy teljesen egyedi igények megvalósításában is rendelkezésre állunk. Készséggel átkárpitozunk egy régi fotelt, puffot, egyedi díszítést adunk egy bortartónak, komódnak, vagy éppen egy, a vásárlónak kedves mintával, motívummal dekorálunk egy kiválasztott vagy hozott bútordarabot. Az igények egyeztetésében látványtervekkel segítünk.

KÉRDÉSE VAN ?